Неділя, 19.05.2024
Будівельнівський навчально-виховний комплекс
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Травень » 31 » Свято останнього дзвоника
15:55
Свято останнього дзвоника

Останній дзвоник… Словосполучення, яке в кожної людини викликає сильні емоції. У когось – радість, у когось – смуток, у когось – зневіру… Радість у дітей від того, що настали канікули. Смуток в учнів, що цілих три місяці не доведеться спілкуватися зі знайомими. Зневіру випускників, що промайнули шкільні роки, що треба назавжди розлучатися з людьми, які стали рідними та близькими за всі роки навчання.

Свято трішки сумне, трішки веселе, трішки загадкове. І всі учні протягом святкової лінійки відчувають різноманітні почуття, їхні обличчя щохвилини змінюють свої маски залежно від того, які слова ллються із вуст ведучих. Щира посмішка змінює образ печалі, на зміну виразу сумніву в очах приходить ніжність, почуття туги й жалю проганяють любов і подяка.

Але найбільше переходів можна бачити на обличчях дев’ятикласників та їх рідних: радість, невпевненість, неспокій, задоволення, захват, повага, довіра, симпатія, ніжність, любов, подяка, сум, засмучення, тривога, жаль, гордість, сумнів, розгубленість.

У Будівельнівському НВК Свято останнього дзвоника відбулось у п’ятницю, 30 травня. На урочистій лінійці були присутні учні школи, педагогічний колектив, гості…

Прозвучало багато красивих, добрих слів на честь дітей, батьків, учителів. Дев’ятикласників привітали першокласники, бажаючи їм знайти себе у подальшому житті…

Учні четвертого класу обіцяли бути гідними заступниками дев’ятого класу в наступному навчальному році.

Класний керівник разом із батьками благословили випускників хлібом-сіллю.

   

Своє напутнє слово сказали директор школи, представник від районної державної адміністрації, сільський голова та представник Заруцького вапнякового заводу. Традиційно директор роздала грамоти, сертифікати за участь у різноманітних конкурсах, акціях, олімпіадах… Представник райдержадміністрації вручив похвальні листи та подяки кращим учням школи. Сільський голова та представник Заруцького вапнякового заводу привітали подарунками кращих учнів 1 і 9 класів.

Лінійка пройшла в атмосфері доброзичливості, щирості, поваги… Ось і продзвенів останній дзвоник ще для п’ятьох учнів нашої школи.

Переглядів: 439 | Додав: nataly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz