Неділя, 19.05.2024
Будівельнівський навчально-виховний комплекс
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 8 » Свято мам, бабусь, сестричок
18:23
Свято мам, бабусь, сестричок

Восьмий день першого весняного місяця... Міжнародний жіночий день...

У цей день поклоняються жінці: жінці-матері, жінці-дружині, жінці-бабусі... Та і просто вітають рідних, друзів, знайомих, сусідів...

  

Учні нашої школи ніколи не стояли осторонь цього святкового дня. Так і цього року підготували святковий концерт-привітання, на який запросили дорогих серцю жінок: мам, бабусь, сетричок, тіток, вчителів...

Бут Олексій та Нікітін Владислав (9 клас) керували святковим дійством.

Учні 1-8 класів декламували вірші, співали пісень.

  

Апогеєм свята став вірш Тутук Анастасії (8 клас) «Рідній» власного написання.

  

Після святкового концерту відбулася конкурсно-розважальна програма, у якій прийняло участь чотири пари мама-донька: Книшова Марія та мама Наталія (1 клас), Лащук Поліна та мама Олена (2 клас), Ляшко Катерина та мама Людмила (4 клас), Петленко Софія та мама Тетяна (4 клас). Конкурсна програма включала різноманітні завдання: «Домашнє завдання» (дівчата підготували розповідь про свою маму), «Дефіле на галявині» (підготувати вдома наряд), «Попелюшка» (розділити крупи на три купи), «Солодкоїжка» (викласти з цукерок цифру вісім), «Господиня» (написати страви на букву К), конкурс акторської майстерності (розіграти сценку), «Мамині руки» (із закритими очима вгадати маму), «Найрідніша» (написати один одному пестливі слова) та інші.

  

  

 

  

  

  

  

  

  

  

 

Суддями були представник від учнів Нікітін Владислав, вчитель історії Нікітін Сергій Валерійович та представник від гостей Ляшко Катерина Володимирівна. Журі було досить складно визначити переможців, але вони справились із відповідальною місією.

  

  

Переможцями стала сімя Лащук Поліни та мами Олени – вони отримали подарунки. Учасники ж отримали солодкий приз. Усі конкурсанти нагороджені грамотами за перемогу та участь.

  

«Поле бою» герої дня покидали зі щасливими усмішками під бурхливі оплески глядачів та музичний супровід.

 

Переглядів: 804 | Додав: nataly | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz